„Uneori vrei să ajungi într-un loc unde toată lumea știe numele tău – chiar și Spider-Man. Poate nu sub numele de ‘Spider-Man’, ci sub numele tău real: Miles Morales sau Peter Parker. Și acum cei doi își vor avea propriul lor loc de întâlnire în stilul Cheers în viitoarea serie Spectacular Spider-Men.”

Într-un interviu acordat lui Joshua Lapin-Bertone de la Popverse, autorul Spectacular Spider-Men, Greg Weisman, dezvăluie acest detaliu interesant – împreună cu toate detaliile demne de a fi împărtășite acum, cu câteva luni înainte ca seria să fie lansată pe 6 martie, inclusiv locația: Coffee Bean.

„I-am adunat pe toți în jurul tejghelei de la Coffee Bean, atât în spatele tejghelei, cât și în fața ei. Trebuiau să se potrivească. Ideea este să creezi o atmosferă asemănătoare cu Cheers pentru Pete și Miles”, spune Weisman la Popverse. „Un loc în care pot merge unde toată lumea știe numele lor și comanda de cafea, și se pot relaxa ca oameni obișnuiți, nu ca supereroi.”

Printre ceilalți membri ai acestui „distribuție” pentru versiunea Marvel a lui Cheers se numără și personajul secundar care revine, Sha Shan, pe care Weisman a contribuit la popularizarea în seria animată Spectacular Spider-Man din anii ’90.

„Deci, aveam nevoie de o grupă de clienți fideli și de câțiva oameni în spatele tejghelei care sunt barista-ii obișnuiți acolo. Avem o grupă frumoasă,” a adăugat Weisman. „A trebuit să găsesc un grup de personaje care să se potrivească pentru asta, și cred că am reușit.”

Deși numele Coffee Bean ar putea să vă facă să credeți că aceasta este o asociere cu lanțul The Coffee Bean & Tea Leaf, Coffee Bean-ul Marvel a debutat în benzile desenate cu un an înainte de prima locație a acestui lanț.

În continuitatea benzilor desenate Marvel, Coffee Bean este o cafenea și un magazin de shake-uri în cartierul Tribeca din Manhattan; un loc frecventat adesea de studenții de la apropiata Universitate Empire State – o facultate fictivă pe care Peter Parker și alții au frecventat-o de-a lungul decadelor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *