Sursă: stirileprotv.ro

Roza fusese dată dispărută de mama ei, care o lăsase pe treptele din fața casei. Un vecin de 16 ani a susținut inițial că a văzut-o pe copilă însă jandarmii au găsit-o moartă chiar în locuința lui.

Copila de origine română a fost găsită fără suflare în localitatea Rambervillers, unde locuia cu părinții ei. Mama ei povestește că a dus-o într-o piață de lângă casă pentru a se juca, dar pentru că nu au găsit pe nimeni la locul de joacă, s-au întors acasă. Femeia afirmă că a lăsat-o pe fetiță pe treptele locuinței, ca să aibă grijă de sora ei mai mică, dar când s-a întors, Roza dispăruse.

Suspectul este descris drept instabil de mai mulți martori.

Presa franceză notează că apartamentul în care a fost găsit trupul copilei de cinci ani aparține mamei suspectului, și e situat la 300 de metri de casa părinților fetei. Un vecin le-a spus reporterilor că adolescentul l-ar fi întrebat în aceeași zi în ce containere ar putea depozita sacii de gunoi. Alți martori spun că tânărul se plimba de câteva zile pe străzile orașului și acosta fetițe sub pretextul că are o pisică pe care vrea să le-o arate.

Sursă: stirileprotv.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *