logo
RNTV Live

Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc într-o întâlnire de suflet despre Teatru și Caragiale

teatru
Erika Stoica

Cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Teatrului, două legende ale scenei românești, Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, se pregătesc să ofere o incursiune în lumea fascinantă a teatrului și a marelui dramaturg Ion Luca Caragiale.

Evenimentul, care va avea loc miercuri, 27 martie 2024, începând cu ora 16:00, va fi găzduit de Muzeul ”Ion Luca Caragiale” din Ploiești, situat pe strada Kutuzov, nr. 1, secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova.

Îndrăgiții actori Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc vor fi gazdele acestei întâlniri de suflet, unde vor împărtăși povești din culisele teatrului, vor discuta despre rolul și importanța artei scenice în societate, precum și despre influența și moștenirea lui Caragiale în teatrul românesc.

Evenimentul este deschis publicului larg, iar intrarea este liberă pentru toți cei care doresc să se alăture acestei călătorii în universul captivant al teatrului și al operei lui Caragiale.

Organizatorii îi invită cu căldură pe toți iubitorii de teatru și pe cei curioși să participe la această întâlnire de excepție, care promite să fie nu doar educativă, ci și plină de emoție și inspirație.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor