Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că informațiile legate de investițiile realizate la vila prezidențială de protocol din Neptun ar trebui desecretizate. Acesta a fost întrebat despre posibilitatea creării unei comisii de anchetă parlamentare care să investigheze detaliile privind amenajările făcute la vilă, inclusiv construcția unui teren de golf, relatează Agerpres.

„Cred că nu vorbim despre infractori, ci despre bani publici, și este firesc să știm cum au fost cheltuiți. În momentul în care vorbim despre o anchetă, deja sugerăm o infracțiune. Eu sunt un om mai practic. Părerea mea e că trebuie desecretizat și să încheiem discuția. În Parlament, când vrei să tergiversezi ceva, faci o comisie de anchetă”, a spus Ciolacu.

Controversa a apărut după ce presa a relatat că grădina Vilei Nufărul, utilizată de președintele Klaus Iohannis, a fost echipată cu un miniteren de golf. Conform imaginilor publicate de G4Media, trei găuri de golf au fost amenajate în jurul lacului din fața vilei, construită inițial pentru soții Ceaușescu și folosită ulterior de președinții României după Revoluție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews