Marcel Ciolacu, prim-ministrul PSD, a declarat că în ședința de luni a coaliției s-au clarificat toate aspectele legate de noua lege a pensiilor, inclusiv sursele de finanțare, iar proiectul se îndreaptă în linie dreaptă către Parlament, beneficiind de susținerea întregii coaliții. Premierul a anunțat că, împreună cu liderul PNL Nicolae Ciucă, intenționează să depună rapid un proiect pentru combaterea evaziunii fiscale și creșterea încasărilor la buget.

Ciolacu a subliniat că se începe construcția bugetului pentru anul viitor și că în zilele următoare va avea întâlniri cu miniștrii Educației și Sănătății pentru a aborda problemele referitoare la salarizările din cele două domenii. De asemenea, premierul a menționat că vor avea întrevederi și cu ministrul Agriculturii și cu cel al Mediului pentru a finaliza detaliile privind reorganizarea celor două ministere.

Într-o postare pe Facebook, Ciolacu a asigurat pensionarii că vor fi ținuți de cuvânt, iar pensiile vor fi indexate, eliminându-se inechitățile prin recalculare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *