Marcel Ciolacu își exprimă poziția împotriva violenței asupra femeilor prin intermediul unui tricou, în timp ce violența verbală atinge cote ridicate, inclusiv în Parlament.

Astăzi marchează și ziua de naștere a premierului Marcel Ciolacu, iar mesajul de pe tricoul său poate reprezenta un cadou dedicat femeilor care trec prin experiențe dificile din cauza violenței domestice.

Conform unor surse bine informate, în cadrul PSD s-au purtat discuții cu privire la limbajul utilizat de Alfred Simonis în replică la observațiile liderului AUR. Mai mulți membri social-democrați i-au reproșat replica în termeni critici, având în vedere poziția sa de președinte al Camerei Deputaților.

Chiar și ieri, în timp ce Simonis și George Simion se certau, de la tribuna Parlamentului, una dintre președintele comisiilor specializate vorbea despre necesitatea combaterii violenței împotriva femeilor în țara noastră.

Controversa dintre președintele Camerei Deputaților și liderul AUR a debutat încă de la începutul ședinței de plen, când George Simion s-a apropiat de prezidiu și a avut o altercație acalorată cu Alfred Simonis. Cei doi și-au adresat cuvinte dure în cadrul confruntării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *