logo
RNTV Live

Marcel Ciolacu este și el microbist! Cu ce echipă ține acesta în finala Champions League

ciolacu
Dumitrache Catalina

Ce echipa are parte de susținerea lui Marcel Ciolacu în finala Champions League, după înfrângerea suferită de Real Madrid

Marcel Ciolacu, Preşedintele Camerei Deputaţilor, mărturisește că în finala Champions League va ţine cu Inter Milano, după ce Manchester City a învins-o pe Real Madrid, în semifinale.

Detaliile au fost dezvăluite, cu ocazia recepţiei organizate de Ambasada Italiei la Bucureşti, în contextul Zilei Naţionale a Republicii Italiene.

,,Voi încheia domnule ambasador prin a vă mărturisi că am aflat că avem o pasiune comună. Suntem amândoi microbişti. Vă spun sincer că este prima oară când dau mâna cu un fan care a aşteptat 33 de ani pentru ca echipa lui, Napoli, să redevină campioană a ţării. Mi se pare că asta înseamnă să fii suporter adevărat şi am toată stima pentru pasiunea incredibilă a dumneavoastră. (…)

Şi totuşi, ştiu că rivalităţile la nivel de club sunt adesea mai importante decât orice. Eu vă mărturisesc că la finala Champions League voi ţine, la fel ca foarte mulţi dintre conaţionalii mei, cu o echipă italiană. Pe lângă argumentul natural al spiritului latin am şi raţiuni tipice de microbist. Sper ca Inter să răzbune eliminarea din semifinale a echipei mele favorite, Real Madrid”, susține acesta.

După ce a învins-o pe Real Madrid, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 4-0 (2-0), Manchester City va juca a doua sa finală în Liga Campionilor la fotbal. Finala Ligii Campionilor la fotbal dintre echipele Manchester City şi Inter Milano este programată pe data de 10 iunie pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul.

Echipa Napoli, care-şi asigurase titlul de campioană încă din etapa a 33-a, a încheiat cu o victorie sezonul în Serie A, 2-0 acasă cu Sampdoria, duminică seara, în ultima rundă, cu numărul 38.

Sursă: Știripesurse

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiadi deseuri prahovaromsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor