Marcel Ciolacu, președintele PSD, a subliniat că rezultatul alegerilor prezidențiale și parlamentare din acest an va determina atât câștigătorii, cât și noua majoritate parlamentară. Într-o declarație făcută sâmbătă, Ciolacu a atras atenția asupra faptului că, în loc de a specula pe marginea viitorului coaliției PSD-PNL, este mai important să se aștepte votul românilor, care va oferi un verdict clar.

„Nu cred că are sens să facem prea multe calcule și scenarii. Votul românilor va spune clar cine câștigă și cine pierde, precum și care va fi următoarea majoritate din Parlamentul României,” a afirmat liderul PSD, întrebat despre viitorul coaliției de guvernare.

Ciolacu a subliniat, de asemenea, importanța distribuirii echitabile a puterii, menționând un sfat primit de la Paul Stănescu: „Puterea trebuie împărțită. Așa am învățat de la nea Paul Stănescu, care mi-a spus: ‘Marcele, puterea în partid trebuie împărțită.'”

Referitor la campania prezidențială, Marcel Ciolacu a precizat că nu consideră pe nimeni un adversar special. „Nu am un adversar anume. Am un proiect de țară, dezvoltat împreună cu colegii mei. Vreau să mă concentrez pe motivul pentru care oamenii ar trebui să mă voteze, nu pe opoziție. Obiectivul meu este să ajung la oameni, să îi ascult și să înțeleg cât mai bine România,” a transmis liderul PSD.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews