Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Mămică din Prahova acuză Spitalul de Pediatrie Ploiești și Spitalul Boldescu după ce a fost plimbată între cele două, fără rezultat!

Mămica din Prahova relatează pe o rețea de socializare că în dimineața de marți a observat sânge întărit în urechea băiețelului ei de 4 ani și a decis să meargă la spital.

Copilul nu plângea, nu acuza dureri, dar fusese răcit cu puțin timp în urma, mamica gândindu-se la o posibilă otită sau la o zgârietură.

Încep sa sun. Orl – Petrolu, mi se spune ca nu au medic, să încerc pe Tudor Vladimirescu în policlinică. Bun . Sun în policlinică, mi se spune că nu mi-l poate consulta pentru ca nu are programare , să mă duc la urgente.” spune aceasta.

Potrivit mămicii, ajunsă cu baiețelul la Spitalul Boldescu, la urgențe, a fost întâmpinată de o asistentă, având urmatorul dialog:

-Ce căutați? …
– Pai am venit cu băiețelul, are puțin sange in ureche.
– Nu avem doctor ORL !
– Pai cum doamna nu suntem la urgente la Boldescu ?
– Ba da dar azi e una din zilele în care nu avem medic ORL de garda. Duceti-va cu copilul la privat …și îmi închide usa în nas
.”

În final, mămica a ajuns cu băiețelul la o clinică privată, consultația fiind contra cost.

În această dimineată, joi, mama revine cu un apel la policlinica de pe Tudor Vladimirescu pentru un consult oftalmologic.

Mi s-a răspuns ca nu mai au doctor. Sa încerc la privat.
Pentru ce mi se opresc atâția bani? Pentru ce? Dacă copilul meu poate fi consultat doar la privat pt ca la stat nu are cine?
” spune mamica despre evenimentele din ultimele zile.

Recțiile membrilor grupului în care a postat mamica nu au încetat să apară!

Postând într-un grup dedicat mămicilor din Prahova, reacțiile nu au fost întârziate!

Și eu am umblat o zi întreagă cu fetitele mele prin Ploiesti, căutând un medic ORL la stat… ne-au plimbat de la o locație la alta, nu știau niciunii de capul lor…”;

Nu e posibil asa ceva. Fac parte din categoria familiilor cu posibilitate cât de cât ..nu ma dau banii afara din casa dar pentru copil plătesc oricât. Mă gândesc la familiile modeste care s-ar duce până la capătul lumii pt copiii lor dar nu au efectiv de unde sa scoată banii ăștia pentru privat. Ce fac atunci ei? Rămân cu copiii netratati? ”;

Doamne ferește! Nu este admisibil așa ceva!” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea mămicii.

Astepăm punctul de vedere al celor două unități medicale implicate în acest caz pe adresa redacției!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *