logo
RNTV Live

Mamă și fiu, reținuți pentru proxenetism

Mai mulţi prahoveni bănuiţi că duceau fete în Spania pentru a le explota sexual, percheziţionaţi de poliţişti/ Video
Dudau Andreea Valentina

Doi oameni din Craiova, o mamă și fiul ei, sunt investigați pentru presupusa comitere a infracțiunilor de proxenetism și complicitate la proxenetism și au fost reținuți de către polițiști!

Ieri, polițiștii din cadrul Secției 4 Craiova au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 22 de ani și mama acestuia, în vârstă de 43 de ani, ambii domiciliați în municipiu. Cei doi sunt acuzați de proxenetism și complicitate la proxenetism în formă continuată, în legătură cu 65 de acte materiale.

În perioada 16.11.2023–07.02.2024, se presupune că au determinat o tânără în vârstă de 28 de ani, din județul Caraș-Severin, să practice prostituția. Suma totală obținută în acest mod, aproximativ 35.000 de lei și 215 euro, ar fi fost însușită de către tânăr și mama acestuia.

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore:

  • tânărul de 22 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism;
  • femeia de 43 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la proxenetism.

Aceștia au fost transferați în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Astăzi, persoanele reținute urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru dispunerea unei măsuri preventive. Asistența de specialitate a fost asigurată de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor