logo
RNTV Live

Magia Crăciunului în Universitatea din București

WhatsApp Image 2023-12-10 at 22.36.51_1b1a5182
Constantin Corina

Colinde românești și internaționale îmbrățișează diversitatea culturală într-un concert excepțional de Crăciun

Corul Universității din București, prin intermediul platformei @cor.unibuc.ro, invită cu căldură comunitatea universitară și nu numai la un eveniment muzical extraordinar de Crăciun, intitulat “Merry and Bright,” ce va avea loc luni, 18 decembrie 2023, la Casa de Cultură a Studenților (Calea Plevnei, nr. 61, sector 1), începând cu ora 19:30.

Concertul, ce se va bucura de intrarea liberă pentru toți doritorii, va oferi o incursiune muzicală în universul festiv al sărbătorilor de iarnă. În cadrul evenimentului, publicul se va delecta cu cele mai frumoase și cunoscute colinde românești, precum și cu piese de Crăciun din repertoriul internațional, toate interpretate cu măiestrie de către talentatul Cor al Universității din București.

Concertul va aduce în prim-plan diversitatea culturală și lingvistică, reflectată atât în Universitatea din București, cât și în întreaga Românie. Melodiile vor fi cântate în șase limbi diferite – română, engleză, franceză, germană, arabă și spaniolă – oferind astfel publicului o călătorie sonoră prin genuri muzicale variate: de la cele tradiționale și folclorice la cele religioase, pop și jazz.

Concertul “Merry and Bright” promite să creeze o atmosferă caldă și plină de bucurie, învăluită în acorduri care vor aduce magia Crăciunului în inimile tuturor celor prezenți. Evenimentul reprezintă o oportunitate unică de a experimenta frumusețea și bogăția diversității muzicale, oferind simultan ocazia de a sărbători în spiritul comunității universitare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor