Sursă foto: FC Petrolul

Petroliștii au bifat încă o zi cu două antrenamente în cantonamentul sloven de la Rogla.

Dacă ploaia torențială i-a împiedicat marți pe elevii lui Florin Pîrvu să iasă pe teren pentru antrenamentul de după-amiază, miercuri s-a revenit la programul obișnuit al acestui stagiu, cu două ședințe de pregătire. Unii dintre jucători au avut chiar parte de o „porție” de exerciții la sala de fitness, așa cum notează site-ul clubului.

Sergiu Hanca, ajuns de curând în Slovenia, a prins și el prima zi cu două antrenamente alături de Petrolul, iar, pe lângă francezul Cheikh Ibrahim Toure, folosit o jumătate de oră în testul cu FK Sarajevo, sub evaluarea staffului tehnic al „galben-albaștrilor” se află acum și atacantul croat Ivan Lozic. În vârstă de 22 de ani, acesta a jucat ultima dată în țara natală, la NK Zrinski Jurjevac.

Din lotul „lupilor” nu mai face însă parte Antoniu Manolache, plecat la divizionara secundă Corvinul Hunedoara, și nici tinerii Vlad Bogdan, Daniel Enache, David Ilie și Andrei Zaharia.

Petrolul va disputa vineri cel de-al treilea joc de verificare din această perioadă, în compania echipei din prima ligă slovenă NK Aluminij Kidricevo, iar de sâmbătă delegația ploieșteană se va muta în Austria, pentru ultima parte a acestui cantonament.

Vezi galeria foto cu antrenamentele Petrolului AICI.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *