Sursă foto: FC Petrolul

Vacanța de vară a fost una realmente scurtă pentru fotbaliștii Petrolului. Aproximativ o lună îi mai desparte pe aceștia de startul sezonului viitor, iar conducerea a sunat adunarea luni, pe „Ilie Oană”, la un antrenament cu public.

„Puțin mai mult de o lună a mai rămas până la debutul stagiunii 2023-2024 a primului eșalon, iar vacanța petroliștilor se încheie la acest final de săptămână. De luni, elevii lui Florin Pîrvu se întorc la treabă, primul antrenament din această vară urmând să se desfășoare, de la ora 16:45, pe „Ilie Oană”, ședința de pregătire fiind deschisă pentru public.

Conform anunțului publicat pe site-ul oficial al clubului, petroliștii vor desfășura un cantonament de trei săptămâni în străinătate, în Slovenia și Austria:

Până pe 15 iunie, antrenamentele se vor derula la Ploiești, urmând ca, după aceea, „lupii” să plece într-un stagiu centralizat de trei săptămâni, ce se va desfășura în Slovenia (15-30 iunie) și Austria (1-6 iulie), pe parcursul acestui cantonament fiind programate și cinci meciuri de verificare.

Ediția 2023-2024 a Superligii va porni la drum pe data de 15 iulie.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *