logo
RNTV Live

Ludovic Orban propune o teorie neașteptată: Care ar putea fi motivul real pentru excluderea lui Dumitru Buzatu din PSD?

Președintele PNL a criticat dur guvernarea PSD
Iorgu Theo

Liderul Forței Dreptei, Ludovic Orban, afirmă că președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, nu a fost eliminat din PSD din cauza acuzațiilor de corupție, ci pentru că a fost surprins în flagrant în timp ce se implica în activități ilicite.

”Să nu cumva să cădeți în greșeala de a crede că Dumitru Buzatu a fost dat afară din PSD pentru că era corupt. Nu. Pesediștii l-au dat afară pe Buzatu nu pentru că lua șpagă, ci pentru că a fost prins că lua șpagă. Toată suflarea pesedistă știa de acest secret al lui Polichinelle despre baronul de Vaslui, că era recidivist în materie de parandărături. Cu toate acestea, l-au susținut fără crâcnire, atât pe el cât și pe neamurile și apropriații lui, ba chiar se și mândreau cu el.

Petru că PSD sufeă de o boală incurabilă: cleptomania. Și singurul remediu ca să îi oprești din furat este să îi decuplezi de banul public, adică să îi împiedici să mai ajungă la putere.”, scrie Ludovic Orban.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor