Liderul Forței Dreptei, Ludovic Orban, fost președinte al PNL, a reacționat vehement la invitația de coagulare a dreptei lansată de prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan, catalogând-o drept o manifestare de nesimțire din partea conducerii PNL. Orban a fost șocat de faptul că un membru al conducerii PNL, pe care îl consideră un producător de declarații fără fundament, îndeamnă membrii Forței Dreptei și ai altor formațiuni de dreapta să adere la PNL pentru a deveni parte a unei entități politice pe care Orban o numește „troacă vasalului nedemn al ciumei roșii”.

Într-o postare pe Facebook, Ludovic Orban a exprimat dezaprobarea sa față de conducerea actuală a PNL și a sugerat că foștii săi colegi de partid ar trebui să se alăture PSD-ului, considerând că acolo le este locul. El a argumentat că PNL a trădat valorile liberale și democratice prin colaborarea cu PSD și prin sprijinirea măsurilor pe care le-a considerat antiliberale și antidemocratice.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, anunțase anterior că fuziunea cu ALDE se desfășoară rapid și a îndemnat toți cei care se simt liberali să se alăture acestui proiect, indiferent de formațiunea din care provin. Bogdan a subliniat că PNL strânge rândurile dreptei politice și că este deschisă tuturor celor care împărtășesc valorile liberale și cred în România viitorului.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *