Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, candidat la președinția României, a declarat joi că formațiunea pe care o conduce va avea delegați la toate secțiile de votare în cadrul alegerilor parlamentare. Orban a acuzat PSD și PNL de o nouă încercare de a-i exclude din birourile electorale ale secțiilor de votare, evidențiind astfel o tensiune crescândă între partide.

Pe pagina sa de Facebook, Orban a explicat că PSD și PNL au încercat să limiteze prezența delegaților Forța Dreptei, temându-se că aceasta le-ar putea afecta capacitatea de a controla procesul electoral. El a subliniat că, deși au demonstrat că sunt un partid parlamentar, a fost necesară o reconfirmare în plenul Camerei Deputaților pentru a-și valida dreptul de a avea delegați.

Orban a subliniat că tentativa de a-i exclude a eșuat și că cei 13 parlamentari ai Forța Dreptei rămân uniți alături de el. El a adăugat că, în ciuda presiunilor din partea puterii, partidul său va fi pregătit să contracareze orice tentativă de fraudă electorală din partea PSD și PNL.

„Forța Dreptei va avea delegați la toate secțiile de votare la alegerile parlamentare și ne vom putea apăra de tentativele de fraudă ale PSD și PNL”, a declarat Orban, reafirmând angajamentul formațiunii de a asigura transparența și integritatea alegerilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.
Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews