logo
RNTV Live

Lucrările de modernizare a Bulevardului Independenței impun măsuri suplimentare pentru fluidizarea traficului

lucrari_Ploiesti_large_large
Erika Stoica

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis o serie de măsuri rutiere, care vor fi luate în contextul circulației autovehiculelor, pe perioada lucrărilor de modernizare a Bulevardului Independenței.

                Pentru fluidizarea traficului în zona de sud şi pentru a se putea realiza accesul pe str. BP Haşdeu dintre Gara de Sud spre Centru, comisia a aprobat următoatele:

  • demontarea indicatoarelor: “Obligatoriu stânga” și “Accesul interzis”, situate la intersecțiastr. Milcov/str. Teleajen;
  • montarea indicatorului “Sens unic” pe str. Teleajen, sensul de mers către str. B.P. Hașdeu;
  • demontarea indicatorului “Sens unic” situat la intersecțiastr. B.P. Hașdeu/str. Teleajen;
  • montarea indicatorului “Accesul interzis” pe partea stângă, la intersecția str. B.P. Hașdeu/str. Teleajen;
  • montarea indicatorului “Obligatoriu dreapta” pe partea dreaptă, la intersecția str. Teleajen/str. B.P. Hașdeu.

Totodată, pentru facilitarea  accesului ambulanţei spre Spitalul de Pediatrie Ploieşti, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis deblocarea străzii Mihai Eminescu, în zona London, porțiunea cuprinsă între str. Ana Ipătescu și str. Traian Vuia, precum și menținerea circulației în ambele sensuri. Această decizie a fost luată şi în vederea diminuării  traficului auto pe strada Bobâlna. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor