Lucrarile de modernizare ale Bulevardului Independentei a creat haos in Ploiesti, marti dimineata. Cea mai intens circulata artera, care strabate si centrul municipiului, a adus cu ea restrictii de circulatie si strazi adiacente care au fost blocate complet. Pe una dintre ele se afla si Spitalul de Pediatrie Ploiesti, asa ca masinile de aprovizionare cu medicamente, spun unii, au trebuit  sa dea cu spatele ca sa iasa din zona respectiva. Soferii sunt de parere ca aceste lucrari trebuiau executate in vacanta de vara, cand elevii nu mergeau la cursuri. Reprezentantii primariei, insa, spun ca a existat un grafic, dat fiind faptul ca lucrarile sunt facute cu finantare prin programul Anghel Saligny.

Centrul orasului Ploiesti, marti, 19 septembrie.  Cu mai putin de un kilometru inainte de Bulevardul Independentei, ori pe strazile adiacente arterei, circulatia s-a desfasurat cu maxima dificultate. Totul dupa traficul pe Bulevardul Castanilor s-a inchis total de la Gara de Sud si pana la intersectia cu strada Ana Ipatescu. Asa ca soferii au dat piept cu aglomeratia inca de la primele ore ale diminetii.

Strada Mihai Eminescu, pe care se afla si Spitalul de Pediatrie Ploiesti, este in mod normal cu sens unic. Potrivit graficului de restrictii, insa, de la jumatatea drumului se va circula in doua sensuri. Sunt voci care spun, insa, ca masinile de aprovizionare cu medicamente, care au ajuns la unitatea medicala au trebuit sa dea cu spatele ca sa iasa din zona respectiva.

In cazul mijloacelor de transport in comun au fost infiintate si noi statii temporare, ca de pilda pe strada Vasile Milea, denumita Parc Toma Socolescu.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *