logo
RNTV Live

LUCRĂRI LA ”FOC AUTOMAT” ÎN TÂRGOVIȘTE

Calciu Laura

Reabilitarea infrastructurii stradale targovistene, la “foc automat”!  Sunt peste 135.000 metri patrati de strazi, trotuare si parcari care fac obiectul modernizarii în cadrul celui mai mare proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere din municipiul Targoviste din ultimii 10 ani.

Potrivit autorităților locale,  în cadrul unei finanțări nerambursabile cu o valoare de aproximativ 21,5 milioane de lei, accesată prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia fac obiectul unor ample lucrări de reabilitare și modernizare, intervenții care vizează atât partea carosabilă, cât și trotuarele.

După finalizarea lucrărilor de construcții, vor fi avute în vedere spațiile verzi din întreaga zonă.  Durata de implementare nu va depăși 12 luni, din momentul predării amplasamentului către constructor.

Cel de-al doilea contract de finanțare din cadrul Programului “Anghel Saligny” prevede reabilitarea a nouă străzi și va fi semnat în perioada următoare.

Deasemenea, mai este un proiect de reabilitare a altor străzi iar un alt proiect, tot pentru modernizarea infrastructurii rutiere, se află în faza documentațiilor tehnice.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiadi deseuri prahovaromsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor