Consiliul judetean Dambovita a dat ordinul de incepere a lucrarilor de reabilitare si modernizare pe un tronson de aproape sapte kilometri din drumul judetean 724 Malu cu Flori – Pucheni. Este un proiect așteptat de toți locuitorii de pe Valea Dâmboviţei, precum și de cei care tranzitează zona.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, valoarea totală a proiectului de reabilitare si modernizare de pe DJ 724  Malu cu Flori – Pucheni este de aproximativ 76 milioane de lei. Din acești bani, ▫️41 de milioane sunt accesate prin „Anghel Saligny” în urma unei cereri de finanțare depuse de Consiliul Județean Dâmbovița iar alte 35 de milioane de lei vor fi asigurate din bugetul local. Proiectul de reabilitare și modernizare prevede turnarea a două straturi de asfalt, șanțuri și rigole carosabile pe o lungime de 10 km, 34 de podețe, 3,5 km de parapete de protecție, amenajarea a 5 stații de autobus sau reabilitarea a 3 poduri.

Aceste lucrări erau mai mult decât necesare, 2012 fiind ultimul an în care au avut loc intervenții majore pe DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni.

Modernizarea acestui drum va ajuta și la dezvoltarea turismul rural. 

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *