Unitatea de primiri urgente a Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. CONSTANTIN ANDREOIU” Ploiesti a fost extinsa, iar noul corp de cladire a fost recent inaugurat. Dupa mutarea activitatii medicale, au inceput lucrari de renovare si in zona veche. Acestea se vor finaliza cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an.

Autoritățile și-au propus ca timpii de așteptare la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgenta „Dr. CONSTANTIN ANDREOIU” Ploiesti să fie reduși considerabil. În acest sens, UPU a fost extins cu un nou corp de clădire, dotat cu aparatură modernă. Lucrări de renovare au început și în aripa unde funcționa până acum unitatea de primiri urgențe.

Pacienții care ajung acum la urgențe, sunt îngrijiți în zona nou construită.

După finalizarea tuturor lucrărilor la unitatea de primiri urgențe a celui mai mare spital din Prahova, va fi pus în funcțiune și un ”tunel” prin care se vor transmite analizele de sânge ale pacienților.

Lucrările la vechiul U.P.U sunt derulate printr-un proiect al Consiliului Județean Prahova. Sunt lucrări de reabilitare, recompartimentare și modernizarea a acestui corp de clădire. Valoarea totală a investiției este de aproape 24 de milioane de lei și este finanțată din fonduri europene și  fonduri proprii.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *