Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, cere inapoi terenul dat Consiliului Judetean Prahova unde urma sa se construiasca un spital. Edilul spune ca de cand au preluat cele 15 hectare, reprezentanții CJ  nu au solicitat un certificat de urbanism, necesar oricarui proiect. Volosevici  intentioneaza sa dea o parte din terenul respectiv tinerilor pentru case. Proiectul va fi supus aprobarii în viitoarea sedinta  a Consiliului Local Ploiesti.

În vara anului 2021, consilierii locali ai municipiului Ploiești au aprobat transmiterea unui teren de 15 hectare către Consiliul Județean unde urma să se construiască un spital. Între timp, nu s-a întâmplat nimic pe terenul respectiv.

În aceste condiții, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat că intenționează să ia terenul înapoi. Un proiect de hotărâre va fi inițiat în acest sens în ședința ordinară de luna aceasta a Consiliului Local.

Edilul Ploieștiului susține că din punct de vedere juridic, doar pe patru hectare de teren se poate construi. La nivelului municipiului Ploiești sunt depuse 1800 de cereri de către tineri pentru un lot de teren.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *