logo
RNTV Live

Locuitorii din Slănic afectați de surpare nu se pot întoarce de sărbători în case

Slanic-4
Erika Stoica

Prefectul județului Prahova, domnul Emil Drăgănescu, informează cetățenii din Slănic faptul că operațiunile de umplere de pe strada 23 August au fost finalizate. În orele următoare, se vor executa operațiuni de compactare a umpluturii.

Eventualele tasări ale acestei lucrări sunt normale. Dacă vor observa astfel de fenomene în locul respectiv (suprafața craterului), cetățenii sunt rugați să înțeleagă că nu există motive de panică, ci este un aspect obișnuit în astfel de proceduri.

În ceea ce privește situația persoanelor evacuate, măsura rămâne în vigoare. Totuși, persoanele respective pot intra însoțite de personalul de pază pentru a-și verifica bunurile. De asemenea, se mențin restricțiile de circulație, atât pietonale, cât și auto, pe tronsonul respectiv, precum și perimetrul de siguranță.

În perioada imediat următoare, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova și Comitetul Local pentru Situații de Urgență Slănic, vor pune în aplicare concluziile specialiștilor referitoare la măsurile adoptate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor