logo
RNTV Live

Localnicii din Slănic, afectați de surpare, pot reveni în casele lor!

Slanic-4
Erika Stoica

După evaluarea atentă a situației de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), s-a confirmat că zona afectată de surparea terenului este în prezent considerată sigură. Această evaluare a permis întoarcerea în casele lor a celor aproape 60 de locatari din cele 4 blocuri din apropierea zonei afectate de surparea din Slănic.

În plus, agenții economici din zona respectivă își pot relua activitatea în condiții normale, deoarece aria de protecție a craterului format în urma surpării terenului a fost redusă. De asemenea, restricțiile impuse anterior în această zonă au fost revizuite și diminuate.

Este important de subliniat că surparea terenului nu a avansat, iar riscul de apariție a unor alte efecte negative în această zonă este eliminat în prezent. Autoritățile locale și județene continuă să monitorizeze situația în mod constant, iar măsurile necesare au fost luate pentru a asigura siguranța și bunăstarea locuitorilor și a agenților economici din zonă.

Autoritățile rămân vigilente și pregătite să acționeze rapid în cazul apariției unor noi situații de urgență, iar siguranța cetățenilor rămâne o prioritate absolută.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor