Cu moralul ridicat după prima victorie obținută în Faza a II-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, CSM Petrolul Ploiești se pregătește să întâlnească CSM-ul din Târgu Jiu, căutând revanșa pentru o înfrângere amară suferită anterior.

Partida programată mâine seară, la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Târgu Jiu, este așteptată cu mare interes după confruntarea dramatică din ianuarie, când echipa ploieșteană a cedat în fața echipei gazdă cu scorul de 88-89, după un coș de „3 puncte” marcat în ultima secundă de către Cameron Oluyitan.

Băieții de la CSM Petrolul Ploiești merg în aceeași formulă care a adus victoria împotriva echipei din Galați, cu adăugarea recentului sosit, canadianul Meshack Lufile, pentru care se fac eforturi pentru a putea debuta în culorile galben-albastre.

Meciul de la Târgu Jiu va fi arbitrat de o brigadă condusă de Alexandru Ivan (Târgoviște), Narcis Dan (Satu Mare) și Andrei Răileanu (Focșani), avându-l ca și comisar din partea Federației Române de Baschet pe Marius Vlaicu (Târgu Jiu).

Pasionații de baschet vor putea urmări întâlnirea pe contul de YouTube FRB TV, accesând link-ul următor: https://www.youtube.com/watch?v=oWH2AyBcoNQ.

Următorul meci de acasă, împotriva SCM Timișoara, va avea loc duminică, 17 martie, fiind decalat cu o zi din cauza participării echipei timișorene la Turneul Final 4 al „Alpe Adria Cup”, desfășurat în zilele de 12 și 13 martie, la Kapfenberg (Austria).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *