logo
RNTV Live

LNBM – GETICA 95: CSM PETROLUL PLOIEȘTI ÎN CAUTAREA REVANȘEI ÎN FAȚA CSM-ULUI DIN TÂRGU JIU!

12496322078575114444
Erika Stoica

Cu moralul ridicat după prima victorie obținută în Faza a II-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, CSM Petrolul Ploiești se pregătește să întâlnească CSM-ul din Târgu Jiu, căutând revanșa pentru o înfrângere amară suferită anterior.

Partida programată mâine seară, la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Târgu Jiu, este așteptată cu mare interes după confruntarea dramatică din ianuarie, când echipa ploieșteană a cedat în fața echipei gazdă cu scorul de 88-89, după un coș de „3 puncte” marcat în ultima secundă de către Cameron Oluyitan.

Băieții de la CSM Petrolul Ploiești merg în aceeași formulă care a adus victoria împotriva echipei din Galați, cu adăugarea recentului sosit, canadianul Meshack Lufile, pentru care se fac eforturi pentru a putea debuta în culorile galben-albastre.

Meciul de la Târgu Jiu va fi arbitrat de o brigadă condusă de Alexandru Ivan (Târgoviște), Narcis Dan (Satu Mare) și Andrei Răileanu (Focșani), avându-l ca și comisar din partea Federației Române de Baschet pe Marius Vlaicu (Târgu Jiu).

Pasionații de baschet vor putea urmări întâlnirea pe contul de YouTube FRB TV, accesând link-ul următor: https://www.youtube.com/watch?v=oWH2AyBcoNQ.

Următorul meci de acasă, împotriva SCM Timișoara, va avea loc duminică, 17 martie, fiind decalat cu o zi din cauza participării echipei timișorene la Turneul Final 4 al „Alpe Adria Cup”, desfășurat în zilele de 12 și 13 martie, la Kapfenberg (Austria).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor