Licitaţia pentru distribuirea de cornuri, lactate şi fructe în unităţile de învăţământ din Prahova, lansată

A fost lansata zilele trecute licitaţia pentru distribuirea de cornuri, lactate şi fructe în unităţile de învăţământ din judeţ, de către Consiliul Județean Prahova. Pentru următorii patru ani şcolari, instituţia estimează un cost de aproximativ 60 de milioane de lei.

Licitaţia pentru distribuirea de cornuri, lactate şi fructe în unităţile de învăţământ din Prahova, lansată

Procedura vizează programul „Cornul şi laptele”, extins de câţiva ani astfel încât să includă şi fructe, dar şi alte tipuri de produse de patiserie şi lactate. Autorităţile judeţene au lansat la începutul lunii iulie licitaţia pentru furnizarea acestor produse către elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi preşcolarii din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore.

Procedura este împărţită pe trei loturi, câte unul pentru fiecare categorie de produse. Fructele, produse lactate si de panificatie acceptate de autoritatea contractanta conform caietului de sarcini sunt pe de o parte produse de panificatie.

Produse de calitate

Vorbim aici despre corn sau baton din faina integrala, fara adaos de zahar sau indulcitori si alti aditivi alimentari. De asemenea, vorbim de biscuiti uscati din faina integrala, fara adaos de zahar sau indulcitori si alti aditivi alimentari. Apoi lapte si produse lactate, mai exact lapte tratat termic UHT, fara adaos de zahar sau alti indulcitori, fara adaos de cacao, si iaurt, fara adaos de zahar sau alti indulcitori, fara adaos de fructe, fara adaos de cacao. O a treia categorie sunt fructele. În acest caz vorbim despre mere, se arată în documentaţie.

Acordul va avea o durată de patru ani şcolari, începând din anul şcolar 2022-2023 şi până la finalul anului şcolar 2025-2026. Pentru întreaga perioadă, autoritatea contractantă a estimat o valoare totală a achiziţiei între 59,6 şi 61,4 milioane de lei. Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost fixat pe 8 august.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *