logo
RNTV Live

Liberalul Ilie Bolojan a câștigat un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Bihor, obținând 57% din voturi

download
Constantin Corina

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor din partea PNL, a fost reales în funcție la alegerile locale de duminică, obținând 57% din voturi conform rezultatelor parțiale

Luni seara, Ilie Bolojan a prezentat pe Facebook procentele obținute după centralizarea a 99% din rezultatele înregistrate la secțiile de vot din județul Bihor, conform news.ro.

Astfel, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan (PNL) a obținut 57%, urmat de Cseke Attila (UDMR) cu 19%, Aurel Mohan (PSD) cu 15,5%, iar Ciprian Blejan (AUR) cu 4%. În ceea ce privește listele de consilieri județeni, PNL a adunat 51% din voturi, UDMR 20%, PSD 18%, iar AUR 5%. Bolojan și-a exprimat mulțumirea față de cei care i-au acordat votul de încredere în aceste alegeri, precum și față de candidații liberali, colegii și voluntarii care au susținut campania electorală.

”Votul bihorenilor s-a bazat, în mare măsură, pe proiectele care au fost realizate în aceşti ani în judeţul nostru. Mulţumesc echipei din Consiliul Judeţean, colegilor, partenerilor noştri şi tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor proiecte. Continuăm împreună să ţinem Oradea şi Bihorul pe drumul cel bun”, a transmis el.

Ilie Bolojan a devenit preşedinte al Consiliului Judeţean în 2020, când a obţinut 61,51 la sută din voturi.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor