Scandalul generat de divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a evoluat într-o nouă etapă

Fostul internațional a solicitat polițiștilor să investigheze unde au ajuns cele două vehicule, evaluându-le la aproape jumătate de milion de euro în total, și care, până în prezent, erau în curtea vilei din Snagov a fostei sale soții. Pe de altă parte, Ana Maria Prodan lasă să se înțeleagă că bunurile au fost mutate, nu furate, având în vedere că partajul dintre ea și Reghecampf nu a fost încă finalizat.

Plângerea a fost depusă ieri de Laurențiu Reghecampf, care a remarcat dispariția atât a ambarcațiunii, cât și a bolidului de lux. Se pare că mașina era un cadou oferit chiar de fosta soție, Ana Maria Prodan. Potrivit plângerii, paguba se ridică la aproape 400.000 de euro.

Agenții din Ilfov au deschis un dosar penal pentru furt. Surse din poliție susțin că Reghecampf o bănuiește pe fosta soție.

Cei doi au avut un trecut plin de scandaluri, după ce s-au despărțit în 2021, la finalul unui mariaj început în 2008. Nu este primul incident cu caracter penal în care este implicat Laurențiu Reghecampf, fiind urmărit penal după acuzații de agresiune împotriva fosta soție la sfârșitul anului 2022.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *