logo
RNTV Live
tymbark

Laureații „New Hope” vin pe scena sălii ”Ion Baciu„

concert simfonic
Erika Stoica

Laureații „New Hope” vin pe scena sălii ”Ion Baciu„

Laureații Concursului Național „New Hope” de la Cluj vor putea fi aplaudati la Ploiești joi, 30 martie. Alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii, condusă de la pupitrul dirijoral de maestrul Ovidiu Bălan, vor evolua, începând cu ora 19.00, Maria Marica – vioară, Cornelius Zirbo – violoncel, Jan Sekaci – violoncel și Cadmiel Boțac – pian. Programul cuprinde Melodii Lăutărești pentru violoncel și orchestră, op. 20 de P. de Sarasate, Rapsodia Ungară pentru violoncel și orchestră, op. 68, de D. Popper, Concertul nr. 3 în do minor, op. 37, pentru pian și orchestră, de L. van Beethoven și Triplul concert în Do major, op. 56, pentru vioară, violoncel, pian și orchestră, de L. van Beethoven.
 
 Concertul poate fi urmărit și integral live pe Virtual Concert Hall iar biletele virtuale pot fi achiziționate de aici: https://virtualconcerthall.ro/produs/bilet-virtual-transmisie-live-concert-simfonic-30-martie-2023/


 Pentru mai multe amănunte legate de evenimentele, urmăriți pagina de facebookhttps://www.facebook.com/filarmonicaploiesti/.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor