logo
RNTV Live

Lasă-te inspirat de poveștile din spatele „Cabinei de probă” by AFI Ploiești

cover advertorial 4
rnews

AFI Ploiești în colaborare cu Loredana Chelba a lansat „Cabina de probă”

AFI Ploiești în colaborare cu Loredana Chelba a lansat „Cabina de probă”, un show online săptămânal, în cadrul căruia sunt intervievați invitați surpriză, cu scopul de a afla ce îi inspiră, ce îi motivează…dar și curiozități despre aceștia.

Show-ul a debutat vineri, 31 iulie, pe contul de Facebook AFI Ploiești, când celebra cântăreață Nico a deschis entuziasmată și plină de energie seria interviurilor și a răspuns întrebărilor amuzante, serioase sau incomode adresate de Loredana. Ce obiect vestimentar o face să se simtă irezistibilă, ce brand din AFI Ploiești preferă, care este cel mai frumos cadou pe care l-a oferit vreodată, dar și alte momente din viața nevăzută a îndrăgitei artiste pot fi urmărite aici.

„Cabina de probă” este un show creat și dezvoltat de AFI Ploiești sub forma unei platforme inspiraționale cu povești de viață, tendințe și sfaturi utile pentru descoperirea propriului stil vestimentar, sugestii de cadouri, propuneri de ținute la modă de la magazinele preferate ale invitaților. În plus, ploieștenii au ocazia să îi descopere pe aceștia dintr-o altă perspectivă, a oamenilor obișnuiți care iubesc să își înceapă ziua cu o cafea bună la mall, să profite de mega reducerile din această perioadă, să aleagă cu grijă cadoul perfect pentru persoana dragă, să facă sport într-un mediu sigur sau pur și simplu să discute cu cei mai buni prieteni pe terasele cafenelelor preferate din AFI Ploiești.

Interviurile vor fi postate în fiecare vineri, pe toată perioada verii. AFI Ploiești își invită comunitatea să urmărească cu atenție noutățile de pe conturile de social media, pentru a afla lucruri interesante și, de ce nu, pentru a descoperi povești inspiraționale.

Echipa AFI Ploiești urmărește respectarea cu strictețe a unui set complex de măsuri pentru ca orice sesiune de shopping să se desfășoare în condiții de maximă siguranță. De la obligativitatea purtării măștii de protecție, la folosirea unui sistem automat de măsurare a temperaturii corpului, la impunerea distanțării sociale și la igienizarea constantă, AFI Ploiești pune la dispoziție măsuri de siguranță sporită pentru shopping responsabil!

Totul e bine când ne revedem cu bine! #AFIInSiguranta

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor