La Rock Music Festival, evenimentul care se va desfasura in acest weekend, va face ca peste 15.000 de persoane sa ajunga la Floresti, in Prahova. Pe main stage-ul amplasat pe Domeniul Cantacuzino, intins pe o suprafata de 150 de hectare, vor urca cele mai recunoscute trupe si artisti de top ai rock-ului precum Alternosfera, Vita de Vie, sau Omul cu sobolani. Organizatorii sunt in prezent in pregatiri pentru marele eveniment.

Ultimele pregatiri pentru festivalul LaRock din Floresti au loc saptamana aceasta. Membrii echipei de organizare amenajeaza spatiile verzi unde se vor situa atat zonele de camping si parcare, cat si activitatiile pregatite pentru adulti si copii.

Alternosfera este cap de afis, alaturi de alte nume mari care construiesc line-up ul electrizant al primei editii La Rock Music Festival. Intre 8 si 10 septembrie Domeniul Cantacuzino, de la Floresti va fi gazda acestui mare eveniment.

Festivalul se va desfasura pe aproape toata suprafata Domeniilor Cantacuzino. Doar zona de camping cu corturi ocupa 2000 de mp, iar pe langa aceasta vor mai exista si o zona de camping cu rulote si parcari pentru masini si motociclete. Zonele amenajate pentru relaxare sau activitati ocupa aproximativ aceeasi suprafata.

150 de hectare de spatiu verde, inconjurat de copaci, ale domeniului Cantacuzino, vor fi vor impartite pe zone de camping pentru corturi si rulote intinse pe 10.000 de metri patrati, da si cele pentru relaxare. In plus, vor fi spatii de food, dar si standuri ale maestrilor artizani.

Participantii se vor putea distra pe intreaga durata a zilei in timpul festivalului datorita activiatilor pregatite pana la inceperea concertului. Acestea vor fi disponibile de la ora 10:00 cand se va face intrarea si pana la inceperea momentelor artistice.

Accesul copiilor cu varsta de pana in 14 ani este gratuit, dar se impune conditia ca acestia sa fie insotiti de un parinte. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro. Detalii despre program, bilete, abonamente si pachete complete puteti gasi pe site-ul festivalului, larock.ro.

Pretul biletelor variza intre 100 si 250 de lei si sunt disponibile pe iaBilet.ro sal la intrarea in festival. Detalii despre evenimente se pot gasi pe Facebook sal pe site-ul LaRock.ro.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *