logo
RNTV Live

Lansarea zborurilor directe între România și SUA: Prețul biletelor de avion dezvăluit

Cum-gasesti-bilete-ieftine-la-avion
Theo Tănăsescu

HiSky, o companie cu sediul în România și Moldova, a comunicat recent că a obținut autorizația din partea Departamentului american al Transporturilor pentru a opera zboruri regulate între București și New York, oferind patru curse dus-întors pe săptămână. Prețul unui bilet de avion pentru ruta România-SUA va fi de 379 de euro per persoană, conform informațiilor furnizate de Mediafax.

HiSky, compania aeriană, informează că a adăugat opțiunea de achiziționare directă a biletelor pentru zborurile către New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj și din capitala Republicii Moldova, în sistemul său de rezervări.

Intervalul de conectare este de o oră și 10 minute, perioada estimată necesară pentru a ajunge la poarta de îmbarcare a zborului programat de la București, Aeroportul Henri Coandă, către JFK, New York.

În fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă, călătorii din vestul țării și din Republica Moldova pot începe îmbarcarea de pe aeroportul de plecare la ora 6:30 și vor ajunge la New York la ora locală 11:35, având o durată totală a călătoriei de 12 ore.

Prima cursă este planificată pentru vineri, 7 iunie 2024. Aeronava HiSky este programată să decoleze de la București la ora 8:00 dimineața și să aterizeze la New York la ora locală 11:25, rezultând o durată totală a zborului de puțin peste zece ore.

Călătorii vor efectua o singură rezervare pentru întreaga călătorie, iar compania va fi responsabilă pentru asigurarea conexiunii până la destinația finală și transferul bagajelor de cală.

Cât costă un bilet

Pentru un zbor din Cluj Napoca către New York, prețurile pornesc de la 379 euro/segmentul de zbor, iar pentru aceeași destinație, pasagerii care pleacă din Chișinău vor plăti un tarif începând cu 375 euro.

De asemenea, compania a introdus opțiunea zborurilor către SUA, în același condiții, cu legătură la București, și pentru persoanele care au ca aeroport de pornire Tel Aviv, Israel. Conexiunea pentru acești pasageri fiind disponibilă în fiecare zi de joi și duminică, cu tarife de la 405 euro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor