logo
RNTV Live

La zoo, un struț a decedat după ce a înghițit cheile sustrase de la un angajat

Ostrich_Struthio_camelus_Tanzania_3739_Nevit
Dudau Andreea Valentina

La Grădina Zoologică Topeka din Kansas, o femelă de struț în vârstă de 5 ani a decedat după ce a scăpat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a înghițit. Echipa de personal a grădinii zoologice a încercat să o salveze, dar, din păcate, eforturile lor nu au avut succes!

Karen, o iubită mascota a grădinii zoologice, a evadat din țarcul său și a furat cheile unui angajat. Personalul grădinii zoologice a făcut tot posibilul pentru a o salva pe Karen, consultând experți din toată țara pentru metode “chirurgicale” și “nechirurgicale”.

Din păcate, eforturile lor au fost zadarnice, conform relatărilor New York Times. Directorul interimar al grădinii zoologice a declarat că Karen a fost eutanasiată și “a murit în brațele angajaților”.

Grădina zoologică a anunțat că va iniția o anchetă privind acest incident și va implementa noi protocoale pentru a preveni evenimente similare în viitor.

“Suntem profund afectați de pierderea lui Karen”, a mai adăugat directorul interimar al grădinii zoologice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor