logo
RNTV Live

La un eveniment organizat în New York, Joe Biden, Barack Obama și Bill Clinton au adunat o sumă record de 26 de milioane de dolari

trump_biden
Constantin Corina

Echipa de campanie a democratului în vârstă de 81 de ani a anunțat încă de joi dimineața o colectare de fonduri “record” la eveniment – 26 de milioane de dolari – evidențiind că această sumă este mai mare decât cea strânsă de Trump în întreaga lună februarie.

Susținătorii lui Joe Biden au promovat această seară politico-mondenă de mai multe săptămâni.

Barack Obama a salutat. în faţa a aproximativ 5.000 de spectatori, voinţa lui Joe Biden de a ”căuta un teren de înţelegere”.

”Este genul de preşedinte pe care-l vreau”, a declarat el, citat de The Associated Press.

”Această strângere de fonduri uluitoare a fost o demonstraţie majoră a susţinerii democrate a lui Biden, într-o perioadă în care sondajele rămân slabe”, a transmis presa americană.

Grupuri de manifestanți s-au adunat și în afara sălii de spectacole, apropiindu-se de eveniment, pentru a denunța politica aproape necondiționată de susținere a Israelului promovată de Biden.

Președintele american a fost deja confruntat în acest mod de mai multe ori în timpul aparițiilor sale publice, iar fiecare din aceste întâlniri atrage acum proteste în care se strigă “Eliberați Palestina!” sau “Joe genocidarul!”.

El a răspuns că trebuie “să facă mai mult pentru a aduce ajutoare în Fâșia Gaza”, dar că “existența însăși a Israelului” este în pericol.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor