logo
RNTV Live

La stația de metrou Obor există suspiciuni de tentativă de suicid, iar circulația trenurilor a fost perturbată

3-metrou-bucharest
Constantin Corina

Joi seară, circulația metrourilor a fost afectată în stația de metrou Obor, după ce un călător a căzut pe șine


Circulația metrourilor este grav afectată joi seară, în urma unui incident tragic petrecut în stația de metrou Obor. Un călător a căzut pe șine, iar autoritățile suspectează o posibilă tentativă de suicid. Metrorex a informat că în jurul orei 19:00 s-a produs evenimentul și că personalul lor a solicitat intervenția SMURD-ului pentru a acorda asistență medicală.

Din cauza acestei situații, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 1 a fost perturbată, desfășurându-se în sistem pendulă între stațiile Dristor și Iancului și între Ștefan cel Mare și Republica.

Deocamdată, circulația în stația Obor este complet suspendată. Metrorex a anunțat că va demara o anchetă internă pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc incidentul și pentru a lua măsuri corespunzătoare. Situația este în continuare în evoluție, iar autoritățile încearcă să gestioneze impactul asupra traficului și să asigure siguranța călătorilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor