Din cauza creșterii semnificative a cazurilor de gripă și rujeolă, accesul aparținătorilor în Spitalul Județean Buzău a fost interzis!

Începând de joi, conducerea Spitalului Județean Buzău a decis să interzică vizitele aparținătorilor pacienților. Această măsură a fost luată în contextul în care numărul cazurilor de gripă și rujeolă a crescut semnificativ în ultimele săptămâni în județul Buzău.

Spitalul Județean Buzău: „Din cauza creşterii numărului infecţiilor respiratorii, în special a gripei şi a situaţiei epidemiologice de rujeolă declarată conform adresei D.S.P.J. nr 1/298 din 17.01.2024 şi OMS 3670/2022, vă anunţăm că, începând cu data de 18 Ianuarie 2024,az se suspendă vizitele aparţinătorilor în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.”

Autoritățile de sănătate publică din Buzău avertizează cu privire la creșterea numărului de cazuri de gripă, în special de tip A, precum și la prezența cazurilor de COVID, rujeolă și alte infecții respiratorii. În ultimele zile, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de prezentări, cu confirmarea în multe cazuri a infecției cu gripa de tip A.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *