Sursă foto: Facebook/ Oficial Prahova Ploiești – Fotbal Feminin

CS Prahova Ploiești, cel mai vechi club de fotbal din județ, care participă cu echipa sa feminină de junioare în campionatul U15, publică, începând de luni, postări în care își prezintă talentatele jucătoare publicului larg, pe rețelele de socializare.

Cea de-a treia fotbalistă pe care clubul o prezintă fanilor și persoanelor interesate de fotbalul feminin, după portărița Ana-Maria Ghiorlan și căpitanul Teodora Stoica, este atacantul Ruxandra Nedelescu, ploieșteancă de fel, care la doar 12 ani practică două sporturi de performanță:

Esențele tari se țin în sticluțe mici, iar RUXANDRA NEDELESCU, atacantul nostru, demonstrează acest lucru la fiecare meci!

Ruxi este singura ploieșteancă din lotul U15 al Prahovei Ploiești. Născută în anul 2011, practică și handbalul de performanță.

Extrem de ambițioasă, reușește să marcheze la fiecare meci și are capacitatea extraordinară de a mobiliza întreaga echipă.

Când am convins-o să vină la echipa noastră, Ruxi trecea printr-o perioadă în care renunțase la fotbal.

Dar cum pasiunea mocnea, am reaprins-o și împreună cu puștoaicele din echipă demonstrăm permanent că fotbalul este și un sport pentru fete!

Sursă: Facebook/ Oficial Prahova Ploiești – Fotbal Feminin

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *