logo
RNTV Live

Klaus Iohannis critică Uniunea Europeană pentru mișcarea lentă: Protestele fermierilor sunt rezultatul deciziilor din 2020!

Iohannis
Iorgu Theo

Klaus Iohannis, Președintele României, a exprimat critici aspre la adresa Uniunii Europene în Parlamentul European, afirmând că lipsa de încredere în UE este alimentată și de ritmul încet de acțiune al acesteia. Iohannis a acuzat că protestele fermierilor sunt rezultatul legislației învechite din 2020, care nu a fost actualizată!

Iohannis are și soluții pentru creșterea încrederii în UE

“Deciziile referitorare la politica agricolă comună s-au luat în 2020. Noi suntem în 2024. Oare de ce a fost nevoie să avem proteste masive ale fermierilor ca să ne dăm seama că unele concepte trebuie rediscutate? Este doar un exemplu de cum de multe ori suntem prea departe de interesele oamenilor pe care vrem să îi ajutăm să își facă treaba. Sunt și chestiuni strategice legate de conceptul de funcționare al UE de care trebuie să ne ocupăm. Funcționarea UE trebuie să devină mai fluidă, mai bună, UE trebuie să se extindă cu Ucraina, Republica Moldova”, a spus Iohannis la Parlamentul European.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor