Sursă foto: CSM Ploiești

În faza de pregătire pentru sezonul 2023-2024, echipele de handbal juniori ale clubului CSM Ploiești se pregătesc pentru primele turnee de verificare.

Junioarele 2 vor deschide seria participărilor clubului la competiții amicale în această săptămână, pregătindu-se pentru a participa la Cupa FunSports 2023 din Brașov. Acest turneu este organizat de ACS Transilvania Brașov, în colaborare cu Agenția de sport FunSports și Federația Română de Handbal, și ajunge la cea de-a IX-a ediție.

Sub îndrumarea lui Cristi Roșu și Geta Opincariu, echipa de fete se deplasează la Brașov, unde va lua parte la turneul Cupa FunSports 2023. La categoria de vârstă 2007-2008, care cuprinde 16 echipe, CSM Ploiești a fost repartizată în Grupa C alături de CS ProSport Focșani, CSM Târgu Mureș și CSM Unirea Slobozia.

În cadrul ședinței tehnice de diseară și a festivității de deschidere a competiției, se vor stabili detaliile sistemului competițional pentru categoria „J2”, inclusiv dacă echipele câștigătoare ale celor patru grupe se vor califica direct în semifinale sau primele două echipe din fiecare grupă vor avansa în sferturi.

În zilele următoare, ploieștencele vor disputa trei meciuri din grupă, conform programului următor:

  • Joi, ora 8:30, CSM Ploiești – CS ProSport Focșani (Sala Șc. Gen Nr. 11 Brașov)
  • Joi, ora 15:20, CSM Ploiești – CSM Târgu Mureș (Sala „Metrom” Brașov)
  • Vineri, ora 9:50, CSM Unirea Slobozia – CSM Ploiești (Șc. Gen. Nr. 11 Brașov)

Echipa CSM Ploiești, condusă de Cristi Roșu și Geta Opincariu, va conta pe următorul lot de jucătoare în turneul de la Brașov: Raluca Neacșu, Daria Stan (portari) – Andreea Popescu, Alexandra Nicolae, Raluca Geangu, Eva Petrescu, Bianca Pîrvulescu, Andreea Stoica, Adelina Andrei, Ștefania Ghiță, Alexandra Florea, Maria Ioniță, Delia Roșu, Teodora Simion, Diana Condeescu și Sara Stroe (jucătoare de câmp).

Pe lângă aceasta, alte două echipe ale clubului vor participa la turnee amicale în perioada următoare: juniorii 2, antrenați de Ramona Ștefan, la Olympic Summer Trophy (1-3 septembrie), iar junioarele 3, pregătite de Leonard Cristescu, la Olympic Summer Cup (8-10 septembrie). Ambele turnee sunt organizate de ACS Olympic RFH, clubul condus de fosta mare handbalistă Ramona Farcău.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *