Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează joi, 8 februarie, începând cu ora 09.00, o dezbatere publică, în format hibrid pentru aprobarea Ghidului de finanțare a Programului privind acordarea de sprijin în vederea achiziționării de aparate pentru încălzirea locuințelor, pentru localitățile din zona montană.

Cu un buget în valoare de 500 milioane de lei, acest program pilot vizează beneficiarii din comunele situate în 27 de județe, conform prevederilor Legii muntelui nr. 197/2018.

  • Solicitanții au posibilitatea de a beneficia de o finanțare în procent de 70% din valoarea cheltuielilor eligibile, cu condiția ca suma să nu depășească 10.000 de lei, inclusiv TVA, pentru fiecare aparat de încălzire care deservește o gospodărie.
  • Cetățenii, instituțiile și organizațiile interesate sunt invitate să participe la dezbaterea publică care va avea loc începând de joi, 8 februarie. Aceasta poate fi accesată atât în format fizic, la sediul MMAP din Bulevardul Libertății nr. 12, cât și în format online, prin intermediul platformei Webex.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *