logo
RNTV Live

Jazz & Coffee Party: Concert live Ploiești Jazz Trio

Capture
rnews

Jazz & Coffee Party: Concert live Ploiești Jazz Trio

Toamna are alt ritm la Ploiești Shopping City. Facem plinul cu jazz, cafea aromată și momente frumoase sus pe terasă.

Vineri, 27 septembrie, de la ora 16:00, ești invitat la Jazz & Coffee PartyPloiești Jazz Trio, band-ul Filarmonicii “Paul Constantinescu”, va cânta și vă va încânta cu un concert extraordinar live sus pe terasă. Instrumențiștii care vor da tonul unei seri speciale sunt: Sorin Zlat la pian, Răzvan Cojanu la bas și Laurențiu Ștefan la tobe.

Vino să te bucuri de muzică de calitate, great times alături de prieteni, cafea bună și cocktailuri colorate pe bază de cafea! După concert, facem reload cu muzică electro-jazz by DJ Cristian Mihalache.

Vrei să petreci o seară specială cu aromă de jazz și cafea?

Dă “going” la event și vino la Info Point în perioada 20 – 26 septembrie să îți iei biletul pentru acces gratuit! Intrarea la Jazz & Coffee Party se face doar pe bază de bilet. Dacă te grăbești și te numeri printre primii 40 care ridică biletul, primești un voucher care îți aduce o cafea gratuită!

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Filarmonica “Paul Constantinescu“.

Citește regulamentul campaniei aici.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor