logo
RNTV Live

Jandarmii asigură ordinea la meciurile de fotbal din Liga a 3-a din Moreni și Pucioasa

Foto Moreni-Pucioasa
Erika Stoica

Jandarmii din Dâmboviţa sunt pregătiți să asigure măsurile de ordine publică și siguranța participanților în timpul meciurilor de fotbal din Liga a 3-a, programate pentru sfârșitul acestei săptămâni în Moreni și Pucioasa.

Astfel, sâmbătă, 20 martie, de la ora 17:00, CSM Flacăra Moreni va întâlni CSO Plopeni pe Stadionul „Flacăra” din Moreni, iar FC Pucioasa va juca împotriva echipei ARO Muscelul Câmpulung pe Stadionul „Dumitru Tică Popescu” din Pucioasa, în aceeași zi și la aceeași oră.

Jandarmii vor fi prezenţi în și în apropierea stadioanelor pentru a preveni și combate faptele care ar putea perturba ordinea publică.

Printre interdicțiile impuse spectatorilor se numără consumul de alcool în stadion, introducerea de băuturi alcoolice, afișarea de materiale obscene sau provocatoare, refuzul de a prezenta documentele la cererea autorităților, participarea la scandal sau utilizarea articolelor pirotehnice.

Jandarmeria dâmbovițeană îndeamnă spectatorii să se comporte civilizat și să evite orice formă de violență sau tulburare a ordinii publice, promovând spiritul de fair-play și respect reciproc în timpul competițiilor sportive.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor