Jandarmul montan Ionuţ Timofte, reprezentant al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, a adus o nouă glorie echipei sale și județului, obținând locul I la prestigioasa competiție „Subcarpați Trail Run”, categoria de vârstă 30 – 39 ani.

Cu o experiență de peste 8 ani în participarea la diverse competiții sportive, printre care crosuri, semimaratoane pe asfalt și maratoane montane, jandarmul Ionuț Timofte și-a consolidat reputația ca un atlet de excepție și un reprezentant demn al județului Dâmbovița.

Evenimentul, desfășurat sâmbătă, 11 mai, în zona Pădurii Goruna, a pus la încercare abilitățile și rezistența participanților într-un traseu dificil, cu o lungime de 12 km și o diferență de nivel de +480 metri. Cu determinare și voință de fier, jandarmul Timofte a traversat linia de sosire într-un timp impresionant de 54 de minute și 28 de secunde, asigurându-și astfel locul fruntaș în competiție.

În urma acestei victorii, jandarmul Ionuţ Timofte se pregătește deja pentru următoarea provocare: „IPA Games 2024”, unde va participa în proba de alergare de 5000 de metri, ce va avea loc la Cheile Grădiștei. Această nouă competiție reprezintă o altă oportunitate pentru jandarmul montan să demonstreze tenacitatea și dedicarea sa în domeniul sportiv.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *