logo
RNTV Live

Iulia Navalnaia a votat la ambasada Rusiei de la Berlin

MjcxZmIxY2IyOTcwZGU5MDlhOTBiNTU0NGRjOTI=.thumb
Constantin Corina

Iulia Navalnaia, văduva lui Aleksei Navalnîi, liderul opoziţiei ruse împotriva lui Vladimir Putin, care a decedat în închisoare, a mers duminică la ambasada Rusiei din Berlin pentru a vota în alegerile prezidenţiale din ţara sa şi a se alătura protestului „Amiază/Prânzul împotriva lui Putin”

Iulia Navalnaia și-a îndemnat susținătorii să voteze duminică la prânz, încurajându-i să aleagă orice alt candidat în afară de Vladimir Putin. La ambasada Rusiei din Berlin, ea a așteptat răbdătoare la coadă și a fost deschisă la realizarea de selfie-uri cu simpatizanții săi, în timp ce, în apropiere, avea loc o manifestație împotriva realegerii lui Putin.

Potrivit Reuters, activiștii au scandat numele ei și i-au aplaudat acțiunile. Aceste evenimente au loc în cadrul scrutinului desfășurat în ultima zi, menit să consfințească prelungirea mandatului lui Putin, care conduce țara de 24 de ani, în ciuda opoziției și a represiunii interne.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor