IPJ Timiș a inițiat o anchetă internă pentru a evalua modul în care au intervenit polițiștii după ce o tânără a fost mușcată de câini pe pista de biciclete care conectează Timișoara cu Serbia!

IPJ Timiș a demarat o anchetă internă în legătură cu modul de intervenție al polițiștilor, după ce o tânără a povestit cum a fost atacată de câini pe pista de biciclete care leagă Timișoara de Serbia, la 1 iunie, și cum forțele de ordine nu au intervenit în acest caz.

Victima, care a suferit răni grave și a fost supusă unei intervenții chirurgicale, se află în concediu medical pentru 21 de zile.

”Încă de la momentul incidentului, am fost în contact cu victima pentru a depune plângere, având în vedere termenul legal de 90 de zile. Polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin. Ancheta continuă pentru clarificarea situației cu animalele din zonă și pentru luarea măsurilor legale necesare. De asemenea, s-au dispus verificări prin intermediul Biroului Control Intern din cadrul IPJ Timiș, iar la finalizarea acestora se vor lua măsurile legale corespunzătoare.”, a declarat IPJ Timiș.

Tânăra, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a relatat într-o scrisoare că a fost atacată de câini pe pista de biciclete care leagă Timișoara de Serbia, în apropierea localității Sânmihaiu Român. Ea a descris în detaliu evenimentul și a criticat atitudinea Poliției din Sânmihaiu Român, care nu s-a deplasat la locul incidentului, ci a solicitat ca ea să se prezinte la sediul lor pentru a da declarații.

Tânăra a subliniat importanța siguranței pe pista de biciclete și a atras atenția asupra pericolelor, subliniind că este esențial să se ia măsuri pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Ea a anunțat că va colabora cu autoritățile pentru identificarea câinilor și a proprietarului și că își dorește sancționarea acestora și luarea măsurilor necesare pentru remedierea problemelor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *