logo
RNTV Live

iOS 17.4 pentru iPhone a fost lansat de către Apple. Această actualizare aduce cu sine numeroase noutăți pentru sistemul de operare

iphone-12-blue-back-angle-2-scaled
Constantin Corina

Apple a adus pe iPhone ajustările necesare în conformitate cu noile reglementări europene. În acest sens, iOS 17.4 a fost lansat marți seara, împreună cu modificările impuse de noua legislație europeană, pe care compania americană a fost obligată să le implementeze

Apple a lansat iOS 17.4 pentru iPhone, o actualizare care aduce o serie de schimbări semnificative. Una dintre cele mai notabile modificări este introducerea magazinelor terțe de aplicații, care pot fi alternative la App Store.

Unul dintre primele magazine alternative, denumit Mobinvention, este programat să fie lansat pe 7 martie. Setapp va urma în aprilie, iar în acest an, Epic Games Store va fi disponibil și pentru iPhone.

În plus, noua versiune iOS permite utilizatorilor să folosească și alte motoare de randare web în afara de Webkit, dezvoltat de Apple. De asemenea, Apple a lansat API-uri prin care dezvoltatorii terți pot accesa conexiunea NFC a telefoanelor pentru a efectua plăți wireless.

În ceea ce privește schimbările specifice Uniunii Europene, actualizarea include și câteva noutăți. Aplicația Podcasts generează acum automat transcrieri, care facilitează căutarea după anumite referințe din podcast-uri.

Alte actualizări includ implementarea protocolului de criptare PQ3 pentru iMessage, care oferă protecție împotriva viitoarelor atacuri de calcul cuantic, și abilitatea Siri de a citi mesajele primite de utilizatori în câteva limbi de circulație internațională.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor