Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a subliniat marți că PNL reprezintă singurul ax capabil să coaguleze electoratul de dreapta, în timp ce USR pierde relevanța și adoptă o atitudine furibundă. Stroe a accentuat că, în contrast cu USR, PNL are capacitatea de a genera soluții liberale autentice și de a crea platforme serioase de analize și dezbateri.

„Devine tot mai evident că PNL rămâne singurul ax care poate coagula electoratul de dreapta și poate convinge oamenii cu valori liberale să li se alăture. Pe de altă parte, vedem că USR e un partid care cade tot mai tare în irelevanţă și, din acest motiv, devine tot mai furibund și atacă pe oricine”, a afirmat Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL a adăugat că poziția actuală a USR, clasat pe locul 4 și cu un președinte de partid care nu se află în top 10 al încrederii românilor, indică o scufundare a partidului și teama de a nu trece pragul electoral.

Stroe a subliniat că USR devine dezorientat și disperat, evidențiat de atacurile lor la adresa unor segmente irelevante sau chiar periculoase din societate. Ca exemplu, el a menționat proiectul de lege al USR pentru legalizarea consumului de droguri în limita a 3 grame de cannabis.

În opinia lui Stroe, mulți oameni de bună-credință din USR s-au săturat de experimentele conducerii actuale și au părăsit partidul. El a subliniat inconsecvența și dublă-măsură a USR, acuzându-i că au trecut de la sloganuri anti-corupție la atacuri la justiție.

Purtătorul de cuvânt al PNL a conchis că, în ciuda proclamațiilor optimiste ale USR, electoratul va vedea ipocrizia și va percepe USR drept un partid mic de scandalagii, fără soluții și realizări.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *