logo
RNTV Live

Ionuț Stroe: Marcel Boloș este un ministru onest și corect, dar ar trebui să vorbească mai puțin și mai articulat

ionut stroe
Dumitrache Catalina

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat că ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, este un ministru onest și corect, chiar dacă declarațiile sale nu au întotdeauna un caracter politic pronunțat. Stroe a subliniat că Boloș are susținerea PNL, dar a sugerat că acesta ar trebui să comunice mai puțin și mai articulat în domeniul politic.

“Marcel Boloș este un tip onest și corect, chiar dacă de foarte multe ori declarațiile dânsului nu au un pronunțat caracter politic. În PNL, vă pot asigura că Marcel Boloș are susținere, și bineînțeles, tot ceea ce transmite public, din punctul nostru de vedere, trebuie însoțit și argumentat din punct de vedere tehnic, financiar, că de aia este ministru de finanțe”, a afirmat Stroe.

El a adăugat că, în ceea ce privește comunicarea politică, ministrul Finanțelor ar trebui să vorbească mai puțin, dar mai articulat. Stroe a menționat că principala preocupare a PNL în ceea ce privește legea pensiilor este asigurarea sustenabilității creșterii pensiilor de la anul, subliniind că trebuie să existe măsuri tehnice și clar definite pentru a compensa cheltuielile asociate creșterii pensiilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor