Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a criticat recent atacurile repetate ale social-democraților la adresa liberalilor, afirmând că acestea denotă „lipsă de imaginație” și „frică” din partea PSD. Stroe a declarat că începerea campaniei electorale cu atacuri la PNL, partenerul de guvernare, reflectă o slăbiciune și o strategie slabă din partea social-democraților.

„Să începi campania electorală atacând PNL, ca și cum aceasta ar fi problema centrală a României, arată slăbiciune și lipsă de imaginație. E clar că PSD se teme de PNL, care va uni dreapta și va câștiga în turul 2,” a scris Stroe pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al PNL a criticat, de asemenea, tendința PSD de a repeta șabloane din trecut fără a aduce schimbări reale. El a acuzat social-democrații că, în loc să se concentreze pe problemele actuale ale țării, cum ar fi crizele din spitale și sistemul de pensii, se angajează în scandaluri politice inutile.

„Premierul Ciolacu are multe crize de gestionat și nu ar trebui să se preocupe de scandaluri politice. Atacurile la adresa PNL nu vor face ca oamenii să uite problemele reale cu care se confruntă,” a adăugat Stroe.

În încheiere, Stroe a exprimat surprinderea că PSD nu a atacat radicalismul și extremele, în special AUR, sugerând că poate exista o susținere reciprocă invizibilă între PSD și extreme. „Este curios și surprinzător că niciun lider PSD, nici măcar premierul Ciolacu, nu a abordat aceste subiecte. Mă pune pe gânduri dacă nu există o susținere ascunsă între ei,” a concluzionat Stroe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews