Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, susține că atitudinea membrilor AUR este parte a unei strategii, caracterizându-i pe reprezentanții acestui partid ca fiind „niște scandalagii de serviciu” și „niște figuranți în toate aceste scenete foarte bine regizate”.

„Este parte a unei strategii permanente a AUR de a duce lucrurile la extreme, atât în cadrul dezbaterilor parlamentare, unde au recurs la violențe verbale și fizice – au încercat să intre cu droguri și gloanțe în Parlament, încercând totodată să creeze scandal și să inspire susținătorilor lor că lupta lor se desfășoară prin violență împotriva oricărei idei cu care nu sunt de acord. Ei sunt, de altfel, niște scandalagii de serviciu, niște figuranți în aceste scenete bine regizate, unde, dacă te implici în jocul lor, poți fi fără să vrei distribuit în rolul unor personaje negative cu care, presupus, ei se războiesc”, a declarat Ionuţ Stroe miercuri seară.

Stroe a adăugat că nu s-a înțeles clar la ce îndeamnă AUR prin aceste manifestări și a subliniat că liberalii au solicitat clarificări cu privire la solicitările AUR în cadrul protestului lor.

„Nu au fost foarte clari în exprimarea anumitor solicitări legate de agenda noastră sau de agenda lor, pe care, probabil, doresc să și-o impună în Parlament. Au scandat cu privire la comasarea alegerilor, fermieri, și diverse interese obscure, anti-europene. Aceasta face parte din încercarea constantă de a duce lucrurile la extreme și de a câștiga voturi, simpatizanți și adepți”, a adăugat Stroe.

El consideră că reprezentanții AUR „depășesc orice limită legală a exprimării politice” și a subliniat că Parlamentul „nu este un ring de box”.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *